Gerealiseerde projecten

Tijdens een feestelijke Cambodjaanse avond op 2 November 2013 is er een bedrag van
€ 2.300  aan donaties verzameld. klik hier Dankzij deze donaties zijn er in het centrum van PONLEU KAMPUCHEA in Takos twee kamers, twee badkamers (douche, toilet en wasbak) en een kleine keuken gebouwd voor de huisvesting van de artsen, vrijwilligers en stagiaires. Tevens is er een zonnepaneel geplaatst op het dak van de beheerder.

Een indruk van het gebruik van de donaties en enkele foto’s van de medische consultaties van 13 Februari 2014.

Tijdens een feestelijke Cambodjaanse avond op 11 Oktober 2014 is er een bedrag van
€ 1.700  aan donaties verzameld. klik hier Dankzij deze donaties kon de vloer van het nieuwe gebouw betegeld worden in het centrum van PONLEU KAMPUCHEA in Takos.

Tijdens eens feestelijke avond op 27 mei 2016 is er een bedrag van € 2.150 aan donaties verzameld. klik hier 

Juni – Juli 2016: dankzij deze donaties konden er plafonds in de kamers, badkamers en keuken gemaakt in het centrum van PONLEU KAMPUCHEA in Takos. Tevens is de heropbouw gestart van één van de oude klaslokalen, dat op instorten stond na de storm van 2015. Voor de kinderen is er nu ook een volley-bal plek en een schommel.

  • Oude klaslokaal wordt opnieuw gebouwd

 

Sinds juni 2017 is er definitief een stroom voorziening aangelegd. Tijdens een Indonesische lunch “Déjeuner Chez Mousse” 26 februari 2017 is er € 200 aan donaties gegeven. De meterkast voor het elektrisch en een paar extra lampen kunnen betaald worden.

Een koelkast is echt nodig voor de vrijwilligers. De lunch “Déjeuner chez Mousse 15 april 2018 een donatie van € 350, voldoende voor de koelkast.

31 Maart 2019, “Déjeuner chez Mousse”, een Indonesische lunch,  dankzij de donaties hebben we € 650 ontvangen.

Dank voor uw donaties!

 

>>> Terug naar boven
>>> Home